Over Artfox


HUNT FOR ART

Artfox bouwt bruggen tussen galeriehouder en kunstliefhebber. Wij brengen u bij het kunstwerk naar uw wensen, binnen een bereikbare afstand. Artfox is een online platform waarop u ongestoord kan kuieren, op zoek naar het juiste kunstwerk. Voor de kunstkenner een tijdbesparende tool, voor de zoekende kunstliefhebber een duwtje in de rug


Wat is Artfox?

 

 • Ontstaan uit onze expertise in en voorliefde voor kunst, is Artfox een krachtige, duidelijke en gemakkelijke tool om zowel de ervaren als prille kunstliefhebber te bieden wat hij zoekt.
 • Artfox is allesbehalve een webshop, maar een virtuele straat waar u rustig kan kuieren op zoek naar kwalitatieve kunstwerken.
 • Start uw zoektocht wanneer u wilt.

 

 

Hoe werken we?

 

 • We zijn een energiek team van uiteenlopende karakters die een innovatieve strategie brengt.
 • Artfox staat voor duidelijkheid en transparantie. U krijgt een kijk in het budget en aanbod van kunstwerken.
 • In een omgeving met vele internationale spelers ligt onze meerwaarde in de fysieke bereikbaarheid van deze galeries. Wij verbinden u in enkele korte stappen met de mooiste parels uit de Benelux, die wij zorgvuldig, op basis van kwaliteit, selecteren.
 • Laat u onderdompelen in de fascinerende kunstwereld, ontdek kunstwerken volgens uw wensen, vind inspirerende artiesten en laat ons u begeleiden.

 

Duidelijk overzicht

 

Onze steeds groeiende database biedt u een brede waaier aan kunstwerken en galeries, van zowel jonge talenten als gevestigde waarden. Wij bieden kwalitatieve kunstwerken voor ieders budget en stijl. Artfox biedt een duidelijk overzicht, zodat de kunstliefhebber gemakkelijk en snel zijn favoriet kunstwerk vindt.

 

 

 

Kwalitatieve galeries

 

Wij selecteren zorgvuldig de juiste galeries. Onze kracht ligt in de fysieke bereikbaarheid van de galeries. Eens u een kunstwerk naar wens gevonden heeft, kunt u een vrijblijvende afspraak maken in de galerie die zich op een bereikbare afstand van u bevindt. Hier kunt u in alle rust in dialoog gaan met de galeriehouder en eventueel overgaan tot aankoop.

 

 

 

Easy-to-use-systeem (Hoe gaat u te werk?)

 

 1. U hebt een kunstwerk naar uw wensen gevonden.
 2. U neemt contact op met de galerie via de ‘Contacteer galerie’-knop.
 3. U kan alle soorten vragen stellen zoals de prijs, beschikbaarheid, verzending, bezichtigingsmogelijkheden en andere details.
 4. De galerie zal zo snel als mogelijk contact opnemen met u. Piece of cake, niet?

Tip: Hoe meer informatie u geeft over u zelf, des te sneller een galerie zal antwoorden.

 

Bewaar uw favoriete kunstwerken.

 

Word een online verzamelaar. Artfox biedt u de mogelijkheid om een online selectie op te bouwen met uw favoriete kunstwerken door deze op te slaan als favoriet. Het enige wat u hiervoor dient te doen is u gratis registreren. De volgende keer dat u inlogt hoeft u uw zoektocht niet opnieuw te beginnen. U gaat gewoon naar uw persoonlijke ruimte met uw favoriete – en laatst bekeken kunstwerken.

 

 

Contact

 

Wij horen graag van u. Heeft u een prangende vraag? Wilt u ons feedback geven, of wilt u gewoon meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons: office@artfox.eu. Jannicke en Deborah helpen u graag verder.

 

 

 

 

Bent u galeriehouder?

 

Artfox biedt u extra zichtbaarheid in een doolhof van mogelijkheden voor kunstliefhebbers. Het is een centraal, duidelijk en toegankelijk platform waarop allerlei types van kwalitatieve galeries vertegenwoordigd worden. Artfox bouwt een netwerk van heel wat kunstliefhebbers op. Kunstliefhebbers die zich binnen een bereikbare afstand van uw galerie bevinden, zodat ze ook een fysiek bezoek kunnen brengen aan uw kunstgalerie. Wij geloven dat de galerie de vertrouwensplaats is voor het ontdekken, kopen en verkopen van de juiste kunst. Uw galerie op Artfox? Dit kan gemakkelijk via de ‘Your gallery on Artfox’-knop op de Homepage of door een mail te sturen naar info@artfox.eu.