Veelgestelde vragen


Wat is Artfox?

Artfox is een online platform waarop galeries hun kunstwerken digitaal tentoonstellen. Wij zijn geen webshop, maar een online medium waarop ervaren en minder ervaren kunstliefhebbers op zoek kunnen gaan naar hun favoriet kunstwerk. Eens u een kunstwerk naar wens gevonden heeft, neemt u contact op met de galerie om een afspraak te maken.


U vindt een kunstwerk waarin u geïnteresseerd bent? Wat moet u doen?

U stuurt een mail naar de galerie via de ‘Contacteer galerie’-knop. U kunt meteen gerichte vragen stellen zoals de prijs, beschikbaarheid, verzending, verzendingskosten en andere details. De galerie neemt zo snel als mogelijk contact met u op. Tip: Hoe meer informatie u geeft over u zelf, des te sneller een galerie zal antwoorden.


Hoe neemt u het best contact op met Artfox?

Wij horen graag van u. Heeft u een prangende vraag? Wilt u ons liever feedback geven, of wilt u gewoon meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met ons: office@artfox.eu. Jannicke of Deborah helpen u graag verder.


Waarom zou u een gratis account maken op Artfox?

Omdat u, via onze 2-wekelijkse nieuwsbrief, op de hoogte blijft van het laatste nieuws in de kunstwereld. Als u een account aanmaakt, kunt u uw favoriete kunstwerken opslaan. De volgende keer dat u inlogt hoeft u uw zoektocht niet opnieuw te beginnen. U gaat gewoon naar uw persoonlijke ruimte met uw favoriete, opgeslagen kunstwerken. U krijgt ook een overzicht van uw laatst bekeken kunstwerken. Een account aanmaken heeft alleen maar voordelen.


Hoe slaat u kunstwerken op als favorieten?

U creëert gratis een account. U gaat naar een kunstwerk op de ‘Kunstwerken’-pagina. Onder de korte uitleg over het kunstwerk bevindt zich een geel sterretje met de tekst ‘Favoriet’ rechts ernaast. Klik op ‘Favoriet’ en het kunstwerk is opgeslagen als favoriete item in uw persoonlijke ruimte.